Eques Champion

Champion er desginet i samarbeid med Verdensmester i 4-gang Guðmundur Björgvinsson. Salen har ergonomiske kneputer, som i kombinasjon med det litt tilbakelente setet gir rytteren en riktig og balansert posisjon. Dette gjør det enklere for rytteren å få korrekt sits på hesten, og for å oppnå riktig bæring og bedre bakbensteg.

Det smidige kalvlæret gir effektiv gripeeffekt i salen. Panelene har Eques velkjente 3-lags latex som tilpasser seg godt hestens rygg, og nullstilles når du tar av salen. Latexen er av høy kvalitet, og blir ikke hard over tid. Salen kan også fåes med ullstopp.

Champion har en fleksibel C-bom som har en smal twist og er noe mer svai enn A-bom. Salen kommer med utskiftbare bomjern du enkelt kan skifte selv.

Lær: Kalveskinn

Sete: 16", 16,5", 17", 17,5", 18"

Bom: C-jern, utskiftbart

Paneler: Latex eller ull

Art. nr
03766727
Fra 27900,- 27900,-
Beskrivelse

Dersom du bestiller salen her i nettbutikken må du skrive i kommentarfeltet hvilken type panel du ønsker og størrelse på bomjern

Er du usikker på hva du skal velge, eller ønsker mer informasjon om salen kan du gjerne ta kontakt med oss på sal@skoies.no.

Skoies har også et tilbud om saltilpassing, der vi reiser ut til sentrale deler i Sør-Norge for å hjelpe deg med å finne riktig sal eller tilpasse den du har. Du kan lese mer om dette på våre salsider.

I tillegg har vi et eget salverksted, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle bomendringer eller justering av stoppen på salen.

Leveringstid: Vi prøver å ha de mest solgte størrelsene av denne salen på lager, om ikke er leveringstiden 2-10 uker.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr03766727
MerkeEques
Front varenummerES-0010
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omEques Champion
Vurdering