Bizzy Bites

Løs leke: La liken ligge på stallgulvet for enkel, engasjerende lek, samtidig som det oppfordrer til utstrekking og naturlige gressetendenser. 

Hengende leke: Fest leken til veggen eller i taket med et tau for større utfordringer og lengre varighet.

Veggfestet: Ekstremt effektiv mot uvaner i stall, som krybbebiting og luftsluking. Fest leken på stedet der uvanen oftest utføres for å raskt og effektivt redusere stress og kjedsomhet. Leken snurrer i veggfestet og gir en kontinuerlig bevegende overflate som hesten ikke kan bite på eller sluke luft fra, men som gir den en smakfull, sukkerfri slikkestein som gir den noe annet, sunnere å drive med.

Bitering: Inspirert av baby- og hundebiteleker, teksturen på lekens vinger gir en interessant overflate for unghester å tygge på, i tannfellingsprosessen og til de som liker å bite på ting.

Innovativ mint svamp
Bizzy Bites er mer enn bare en plastholder til en slikkestein. Sett den naturlige fibersvampen med mintolje inni leken for å oppmuntre til mer leke, selv etter at slikkesteinen er spist opp. Mintlukten vil tiltrekke seg hestens oppmerksomhet og gi lek og moro. Svampen er utskiftbar og gjør leken mer interessant, selv uten slikkesteinen.

Smakfull, langvarig slikkestein med lavt sukkerinnhold

Ved å bruke en spesiell produksjonsprosess, har Bizzy Bites laget refillene bunnsolide, så hesten klarer kun å slikke og skrape på den. Den er ekstremt smakfull, elsket av 99,9 % av alle hester og med mindre enn 10 % sukker. Bizzy Bites refill er et langvarig og sunnere alternativ!

Finnes i smakene original, mint og hvitløk.

Holdbar
Under testperioden ble det bevist at Bizzy Bites tåler ekstreme påkjenninger, som gjør den holdbar og slitesterk. Ideell for hester som skal ha bokshvile over lengre perioder og for de litt «aggressive» leksomme.

Art. nr
020293300100
599,- 479,-
Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr020293300100
MerkeBizzy Bites
Front varenummer18504020_RS
StørrelseS/M
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omBizzy Bites
Vurdering