Amigo Evolution Fluedekken - Aqua/Orange

Hvorfor Aqua & Orange?

Farger:  Insekter reagerer forskjellig på forskjellige farger. Interessant, de fleste insekter kan ikke oppfatte fargene oransje eller vann, fordi deres syn er sentrert på forskjellige deler av det elektromagnetiske spekteret. Dette er en naturlig avskrekkende middel i seg selv.

Stoff:  Den strikkede polyester nettkroppen er myk, absorberende og sterk med solreflekterende egenskaper.

Funksjoner:  Overdimensjonert haleklaff med silkeaktig fôr, benbuer, skulder- og manefôr, mageklaff med borrelåslukking for full magedekning, tre rette stropper, integrert nakkedeksel og filetstreng. I tillegg har den også vår nye plate-lukking system (35grm) foran, for å skape et super lett, høyteknologisk produkt.

Fra 1699,-
Beskrivelse

Hvorfor Aqua & Orange?

I utviklingen av det nye Evolution Fly Sheet i Aqua / Orange, gjennomførte vi omfattende undersøkelser for å støtte vår bruk av denne fargekombinasjonen. De fleste insekter har såkalte 'sammensatte øyne', som begrenser deres evne til å se visse farger. Forskning har faktisk vist at de fleste insekter ikke er følsomme for mange nyanser av gult, oransje og rødt. De fleste insekter kan imidlertid se ultrafiolette lys veldig tydelig. Det er UV-pigmentene i blomster, i motsetning til de livlige fargene, som tiltrekker seg insekter. For eksempel kan du merke at fluer tiltrekkes av visse farger, for eksempel den fargerike jakken eller bilen, men sjansen er at dette objektet reflekterer lys på en måte som er attraktiv for disse insektene.

Vi brukte denne undersøkelsen i utviklingen av Evolution Fly Sheet ved å velge farger som ikke inneholder UV-pigmenter, og som er kjent for å være vanskelig å identifisere for insekter. Mønsteret vi bruker bryter opp hestens form, så insekter sliter med å identifisere den som et mål og kan ikke finne ut hvor de skal lande, og kamuflerer i hovedsak hesten mot et bredt spekter av irriterende fluer og insekter.

Mer informasjon
Mer informasjon
Art. nr06324524
MerkeHorseware
Front varenummerAFRR92
Vurderinger
Skriv din egen omtaler
Skriv kort hva du synes omAmigo Evolution Fluedekken - Aqua/Orange
Vurdering